Demo Lisans Oluşturma işlemi, Orkestra ERP’nin demo sürümünü etkinleştirerek sistemi belirli bir süre boyunca deneme amacıyla kullanabilmenizi sağlar. Bu adımda, gerekli kurum veya kişi bilgilerini doldurarak 30 günlük deneme lisansınızı kolayca oluşturabilirsiniz.
Demo sürümünü kullanabilmek için sistemde bir lisans bulunması gerekmektedir. Bu işlem iki farklı yöntemle gerçekleştirilebilir:
Uygulama ilk açıldığında, sistemde herhangi bir lisans tanımlı değilse ekranın alt kısmında “Lisans bulunamadı” uyarısı görüntülenir.
2. Bu uyarıya çift tıkladığınızda, Lisans Bilgileri ve Lisans Sahibi bilgilerini içeren ekran açılır.
Eğer mevcut bir lisans dosyanız varsa, Dosya Yükle alanını kullanarak bilgisayarınızdaki lisans dosyasını sisteme yükleyebilirsiniz.
Yeni bir demo lisans oluşturmak için Lisans Sahibi sekmesinde yer alan zorunlu alanları doldurmanız gerekmektedir.
*Kurum/Kişi Adı:*
*Vergi No:*
*Şehir:*
Bu alanların doldurulması zorunludur. Diğer alanlar isteğe bağlıdır.
Gerekli bilgiler tamamlandıktan sonra, Lisans Oluştur butonuna tıklayarak 30 günlük demo lisansınızı oluşturabilirsiniz. Lisans oluşturma işlemi tamamlandığında, aynı ekranda lisans süresi ve geçerlilik tarihine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.
Alternatif olarak, Yardım sekmesinde yer alan “Lisans Güncellemeyi Tetikle” seçeneğini kullanarak da mevcut lisans bilgilerinize erişebilir ve lisans yenileme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
NOT!: Demo lisans süresi 30 gündür. Süre sona erdiğinde ekranda “Demo Lisans süresi dolmuştur.” uyarısı görüntülenecektir. Bu durumda lisansın yenilenmesi gerekmektedir.